Hirdessen az Állatklinikák.hu portálon!

Állatorvos kiskutya

Az Állatklinikák.hu portált azok az állatbarátok és kisállat tulajdonosok látogatják nap mint nap, akik állatorvost keresnek. Weboldalunk az ország egyik legnagyobb állatorvos keresőjeként több ezer kisállat tulajdonosnak nyújt segítséget az ideális állatorvos megtalálásához.

Mindezeken túl az oldal hozzájárul ahhoz is, hogy az állatorvosok bemutathassák szaktudásukat és szolgáltatásaikat azon gazdiknak, akik éppen állatorvosi szolgáltatásokat keresnek, és lehetőséget nyújt arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek egymással. Ha nálunk hirdet, az Ön állatorvosi rendelője is könnyebben elérhetővé válik a potenciális ügyfelei részére, és a környéken az Ön praxisa elsőbbséget élvezhet a konkurens állatorvosi rendelőkkel szemben.

Csatlakozzon az állatorvos kereső weboldalunkhoz és érje el az állattartók széles körét! Hirdetéseinkkel hatékonyan érheti el azokat, akik éppen egy megbízható állatorvost keresnek.

Csatlakozni szeretnék!


Miért érdemes nálunk hirdetni?

Célzott célcsoport

Weboldalunk kifejezetten a kisállat tulajdonosokat célozza meg, azokat, akik az Ön potenciális ügyfelei, akik kutyájuk, cicájuk, vagy egyéb kisállatuk gógyításához, kezeléséhez, egészségügyi ellátásához keresnek állatorvost.

Több ezer állattulajdonos

Kiemelten nagy piaci igény mutatkozik az állatorvos kereső oldalunk használatára, hiszen több ezer állattulajdonos keresi fel folyamatosan oldalainkat, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb állatorvost.

Széleskörű elérhetőség

Az Állatklinikák.hu portál széleskörű elérhetőséget biztosít az oldalon hirdető állatorvosok, állatorvosi rendelők számára. Az internetes keresőkben kiemelkedően jó pozícióban található meg a portál.

Hatékony hirdetési lehetőségek

Weboldalunk hatékony online jelenlétet biztosít. Az ingyenes alapadatok megjelenésétől kezdve, a kiemelt hirdetési lehetőségeken át, a saját domain név alatt megjelenő, online időpontfoglalási rendszerrel kibővített egyedi profil oldalig a hirdetési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre.

Közvetlen kapcsolat

A portálon közvetítéssel nem foglalkozunk, az oldalainkon keresztül minden esetben közvetlen kapcsolatba kerülnek a kisállat tulajdonosok és az állatorvosok. A kapcsolat létrehozásáért semmiféle díjat, vagy jutalékot nem számítunk fel.

Egyedi profil oldal

A saját profil oldal lehetőséget biztosít arra, hogy bemutathassa szakmai felkészültségét, az Ön által nyújtott széles körű állatorvosi szolgáltatásokat, különböző ajánlatait, így még vonzóbbá teheti a saját praxisát az ügyfelek számára.

Online időpontfoglalás

Egyedi profil oldalához igény szerint saját, online időpontfoglalási rendszer is kapcsolható, amely 0-24 órában bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhető, egyszerűen kezelhető, áttekinthető. Ezzel megkönnyítheti ügyfelei és saját maga számára is az időpontfoglalásokat, lecsökkentve a szükségtelen adminisztrációt.

Versenyelőnyök

Weboldalunkon jelenleg már közel ezer állatorvos jelen van, akik hirdetésükkel versenyelőnyt élveznek azokkal szemben, akik még nem regisztrálták magukat. Gyarapítsa Ön is a portáunkon hirdető kollégáinak táborát, regisztráljon még ma rendszerünkbe, élvezze a hatékony hirdetés által biztosított előnyöket!

Csatlakozzon Ön is az egyik legnagyobb állatorvos kereső rendszerhez!

Regisztráljon még ma, találja meg leendő pácienseit!

Igen! Regisztrálok most!


Amit kínálunk

Megjelenés a keresőben

Jelenjen meg az Ön praxisa is állatorvos kereső rendszerünkben, így a kisállat tulajdonosok egy adott településre, vagy az Ön nevére keresve egy kattintással elérhetik rendelője adatlapját.

Részletek

Állatorvosi rendelő adatlapja

Adja meg praxisának főbb adatait és elérhetőségeit, telefonszámát, címét, saját weboldalát, tevékenységének jellegét, engedély számát, a rendelőjében dolgozó állatorvosok nevét, hogy ügyfelei könnyen elérhessék Önt.

Részletek

Állatorvos adatlapja

Az állatorvos saját adatlapján megjelenő adatok a következők: állatorvos neve, rendelőjének a címe, elérhetőségei (tel. szám), kamarai azonosító száma. Tájékoztassa ezekről a kisállat tulajdonosokat!

Részletek

Átirányítás saját weboldalra

Amennyiben Önnek saját, önálló weboldala van, az állatorvosi rendelő adatlapján megjelenő saját webcímre kattintva az érdeklődők egy kattintással meglátogathatját az Ön oldalát.

Árak, részletek

Szöveges információ az adatlapon

Az állatorvos, vagy a rendelő adatlapján az ingyenes alapadatokon túlmenően, további, tetszőleges szöveges információk megjelentetése van lehetőség, pl. árlista, rendelési idők, stb.

Árak, részletek

Állatorvos kiemelt hirdetése

Emelje ki hirdetését az adott településen található többi állatorvos listájában! Legyen Ön az első helyen a konkurens állatorvosok hirdetése előtt!

Árak, részletek

Rendelő kiemelt hirdetése

Legyen az Ön rendelője az első a többi állatorvosi rendelő hirdetését megelőzve, az állatorvosi rendelők település listáján előre sorolva kiemelt háttérszínnel!

Árak, részletek

Saját, részletes aloldal

Mutassa be részletesen széleskörű állatorvosi szolgáltatásait, szakmai tapasztalatát terjedelmes szöveges anyaggal, képekkel illusztrálva, jelentesse meg szolgáltatásainak árlistáját, rendelési idejét saját, önálló aloldalon. Minta weboldal megtekintéséhez kattintson ide!

Árak, részletek

Aloldal időpontfoglalási rendszerrel

Saját, részletes bemutatkozó aloldalához állítsa be a weboldalba integrált online időpontfoglalási rendszert, ezzel megkönnyíti a páciensek részére a tájékozódást a szabad időpontokról, lehetővé téve 0-24 óráig rendelési idejére az időpontok foglalását! Ezzel jelentősen megkönnyítheti a felesleges adminisztrációját.

Árak, részletek

Ingyenes szolgáltatások

Alapadatok megjelentetése

 • Megjelenés a keresőben: Állatorvos keresőnkben az állatorvos nevére és / vagy az állatorvosi rendelőre, vagy egy adott településen található állatorvosi rendelőkre keresve a keresési feltételeknek megfelelő találati lista jelenik meg.
 • Állatorvosi rendelő adatlapja: Az adatlapon a következő információk jelennek meg: rendelő neve, címe, elérhetőségei (telefonszám, e-mail cím, weboldal címe), tevékenység jellege, engedély száma, szakmai vezető neve, rendelőben dolgozó állatorvosok neve.
 • Állatorvos adatlapja: Az adatlapon a következő információk jelennek meg: állatorvos neve, rendelőjének a címe, elérhetőségei (telefonszám), kamarai azonosító száma.

Díjfizetés ellenében igénybe vehető szolgáltatások

Átirányítás saját weboldalra

Az állatorvosi rendelő adatlapján megjelenő saját, más domainon elhelyezett weboldal(ak)ra történő közvetlen átlinkelés. A linkre kattintva új ablakban a saját weboldal jelenik meg. Az átirányítás max. két weboldalra lehetséges.
 • A szolgáltatás díja: 4.000 Ft + Áfa / év

Szöveges információ megjelentetése

Az ingyenes alapadatokon túlmenően, további, tetszőleges szöveges információk megjelentetése az állatorvos, és/vagy a rendelő aloldalán (pl. nyitva tartás, rendelési idő, szolgáltatások árai, stb.)
 • A szolgáltatás díja max. 800 karakter terjedelemben: 8.000 Ft + Áfa / év
 • 800 karakteren felüli további szöveges információ: 2.000 Ft + Áfa / + 500 karakter

Szöveges információ és átirányítás saját weboldalra

A fenti két szolgáltatás ("Szöveges információ megjelentetése" - beleértve a +500 karaktert is - és "Átirányítás saját weboldalra") együttes megrendelése esetén kedvezményes áron:
 • a szolgáltatás díja: 10.000 Ft + Áfa / év

Kiemelt hirdetés

Kiemelt hirdetés az állatorvosok és / vagy állatorvosi rendelők település listáján való előre sorolás formájában megkülönböztetett, figyelemfelhívó háttérszínnel. A kiemelt hirdetés a többi, normál hirdetést megelőzve a lista első helyén (több ilyen hirdetés esetén az első helyek egyikén) jelenik meg.

Tartalma: kiemelt blokkon belül főbb adatok (név, cím elérhetőségek) megjelentetése és átirányítás a saját weboldalra. A szolgáltatás egy hónap, hat hónap és egy éves periódusokra rendelhető meg. Hosszabb időszakra történő megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

A szolgáltatás díja:
 • Egy hónap megrendelése esetén: 4.000 Ft + Áfa / hó
 • Hat hónap megrendelése esetén: 22.000 Ft + Áfa / 6 hó
 • Egy év megrendelése esetén: 36.000 Ft + Áfa / év*

*Éves megrendelés esetén tartalmazza a "Szöveges információ megjelentetése" pontban leírtakat is.

Saját, részletes aloldal

Saját, részletes bemutatkozó aloldal, igény szerint választható több hozzáadott szolgáltatással, egyedi webcímmel az Állatklinikák.hu portál alkönyvtáraként, vagy akár saját domain név alatt (egy, vagy két éves ciklusokra rendelhető, előre egyösszegben történő fizetéssel). Minta weboldal megtekintéséhez kattintson ide!

A szolgáltatás egy, és két éves periódusokra rendelhető meg. Két évre történő megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítunk.

BASIC weboldal

Tartalma: egy oldal terjedelemben részletes bemutatkozás, nyitva tartás, rendelési idők, szolgáltatások leírása, rendelő bemutatása, felszereltsége, képgaléria, elérhetőségek, térkép, üzenetküldés kapcsolat űrlapon keresztül, átirányítás saját weboldalra, igény szerint egyéb információk megjelentetése, stb.

A szolgáltatás díja:
 • Egy év megrendelése esetén: 15.000 Ft + Áfa / 1 év
 • Két év megrendelése esetén: 25.500 Ft + Áfa / 2 év (15% kedvezménnyel)

MEDIUM weboldal

Tartalma: a csomag az előző pontban (BASIC weboldal) foglaltak mindegyikét tartalmazza, továbbá egy saját, a weboldalba integrált online időpontfoglalási rendszer használatát is magában foglalja, a www.idopontfoglalas.com rendszerének "MEDIUM" csomagjában leírt tartalommal.

A szolgáltatás díja:
 • Egy év megrendelése esetén: 37.800 Ft + Áfa / 1 év
 • Két év megrendelése esetén: 64.260 Ft + Áfa / 2 év (15% kedvezménnyel)

PROFI weboldal

Tartalma: a csomag az előző pontban (MEDIUM weboldal) foglaltak mindegyikét tartalmazza, továbbá a fentebb leírt "Kiemelt hirdetés" megnevezésű szolgáltatást mind a rendelő, mind a rendelőben dolgozó állatorvosok részére. Az oldalhoz tartozik egy saját, szabadon választható .hu kiterjesztésű domain név, ami alatt megjelenik a weboldal, a domain regisztrációját és fenntartását a díj magában foglalja.

A szolgáltatás díja:
 • Egy év megrendelése esetén: 65.000 Ft + Áfa / 1 év
 • Két év megrendelése esetén: 110.500 Ft + Áfa / 2 év (15% kedvezménnyel)

Szolgáltatások árai

Szolgáltatás megnevezése Megrendelés időtartama Szolgáltatás ára
Megjelenés a keresőben folyamatos ingyen
Rendelő adatlapja folyamatos ingyen
Állatorvos adatlapja folyamatos ingyen
Átirányítás saját weboldalra éves ciklusok 4.000 Ft + Áfa / év
Szöveges információ max. 800 karakter éves ciklusok 8.000 Ft + Áfa / év
800 karakteren felüli további szöveg éves ciklusok 2.000 Ft + Áfa / + 500 karakter
Szöveges információ + átirányítás éves ciklusok 10.000 Ft + Áfa / év
Kiemelt hirdetés 1 hó megrendelése egy hónap 4.000 Ft + Áfa / hó
Kiemelt hirdetés 6 hó megrendelése hat hónap 22.000 Ft + Áfa / 6 hó
Kiemelt hirdetés 1 év megrendelése egy év 36.000 Ft + Áfa / év
BASIC weboldal 1 év megrendelése egy év 15.000 Ft + Áfa / 1 év
BASIC weboldal 2 év megrendelése két év 25.500 Ft + Áfa / 2 év
MEDIUM weboldal 1 év megrendelése egy év 37.800 Ft + Áfa / 1 év
MEDIUM weboldal 2 év megrendelése két év 64.260 Ft + Áfa / 2 év
PROFI weboldal 1 év megrendelése egy év 65.000 Ft + Áfa / 1 év
PROFI weboldal 2 év megrendelése két év 110.500 Ft + Áfa / 2 év

Megrendelés, regisztráció

Megrendelés menete

Örömünkre szolgál, hogy regisztrálni szeretné állatorvosi praxisát az Állatklinikák.hu portálon. Biztosak vagyunk abban, hogy döntése helyes, bízunk benne, hogy szolgáltatásunk igénybe vételével teljes mértékig elégedett lesz. Mielőtt elvégezné a regisztrációt, fontos, hogy ellenőrizze, az Ön praxisa szerepel-e már adatbázisunkban!

Az ellenőrzés elvégzéséhez kérjük, szíveskedjen az alábbi gombra kattintva, a megjelenő keresőbe beírni a nevét, vagy az Ön által üzemeltetett állatorvosi rendelő megnevezését.

Amennyiben a találati listában az Ön praxisa már megtalálható, kérjük, szíveskedjen adatait, elérhetőségeit áttekinteni, az esetleges változást pedig felénk a megrendelő űrlap üzenet blokkjában jelezni. Adatmódosítási kérelem esetén jelölje be a "Meglévő adatok módosítása" gombot!

Ha Ön még nem szerepel rendszerünkben, vagy már megjelenik oldalainkon de további szolgáltatást szeretne megrendelni, kérjük, a megrendelő űrlap kitöltésével küldje el adatait, illetve válassza ki a legördülő menüből a megrendelni kívánt szolgáltatásunkat.

×

Válasszon az alábbiak közül, majd töltse ki az űrlapot!

Kérjük, töltse ki az űrlapot! Az adatok megadását követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen, és tájékoztatjuk a további teendőkről. Fontos! Adatmódosítási igény esetén az űrlapmezőkbe a jelenleg megjelenő adatokat írja be, a módosítandóakat pedig az üzenet blokkba szíveskedjen beírni!