Állatorvosoknak, állatorvosi rendelők üzemeltetőinek

Szolgáltatásaink - Megjelenés az oldalon - Saját aloldal

Állatorvosi vizsgálat

Állatorvosok, illetve állatorvosi rendelőt, vagy állatklinikát üzemeltetők figyelmébe ajánljuk portálunk szolgáltatásait. Amennyiben Ön praktizáló állatorvos, és állatorvosi rendelőt üzemeltet, szívesen látjuk az Ön hirdetését is adatbázisunkban. Ehhez csupán azt kell tennie, hogy az alábbi e-mail címen jelentkezik hozzánk, elküldi főbb adatait, és mi megjelentetjük állatorvos kereső rendszerünkben. Ha már megtalálta magát rendszerünkben, mert abban már korábban is szerepelt, kérjük, ellenőrizze az oldalainkon megjelenő adatait, és amennyiben bármilyen pontatlanságot, hiányosságot, vagy eltérést tapasztal, kérjük, szíveskedjen minket mielőbb tájékoztatni, hogy a megfelelő módosítást, vagy kiegészítést elvégezhessük. Együttműködését előre is köszönjük.

Saját, részletes bemutatkozó aloldal

Az alapadatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím) megjelentetése keresőnkben teljesen díjmentes, amennyiben azonban részletes bemutatkozó oldallal szeretné állatorvosi praxisát hirdetni portálunkon, figyelmébe ajánljuk az alábbi linken található minta weboldalt, amelyhez hasonlót - megrendelése esetén - az Ön saját igénye szerint készítünk el. Bemutató, minta oldalunkon megtekintheti milyen információk tartalmak megjelentetésre van lehetőség, ahhoz, hogy leendő páciensei minél jobban tájékozódhassanak az Ön tevékenységéről, árairól, és minden fontos információról, amely egy kisállat kezelésével kapcsolatos. Igény szerint az oldal részét képezi egy komplett időpontfoglalási rendszer is, amely használatával a páciensek online foglalhatják le Önnél a szabad időpontokat egy-egy vizsgálatra, kezelésre, oltásra, stb..

Kattintson ide a részletes bemutatkozó (minta) oldal megtekintéséhez!

Az oldal elkészítése ingyenes, az üzemeltetése előfizetéses rendszerben, éves díjfizetés ellenében lehetséges. Az éves díj a tartalomtól függ, kérésére az aktuális árainkról tájékoztatjuk. Kérjük, tekintse meg minta oldalunkat és rendelje meg szolgáltatásunkat minél előbb! Minta oldalunkat a fenti címsorra, vagy ide kattintva tekintheti meg. Megrendelését, érdeklődését a következő e-mail címre várjuk: hello@allatklinikak.hu