Állatorvosoknak, állatorvosi rendelők üzemeltetőinek

Szolgáltatásaink - Megjelenés az állatorvos keresőben - Saját oldal

Állatorvosi vizsgálat

Állatorvosok, illetve állatorvosi rendelőt, vagy állatklinikát üzemeltetők figyelmébe ajánljuk portálunk szolgáltatásait. Amennyiben Ön praktizáló állatorvos, és állatorvosi rendelőt üzemeltet, szívesen látjuk az Ön hirdetését is adatbázisunkban. Ehhez csupán azt kell tennie, hogy jelentkezik hozzánk, regisztrálja állatorvosi praxisát, és mi megjelentetjük állatorvos kereső rendszerünkben.

Oldalainkon többféle szolgáltatást kínálunk, mellyekkel növelheti online jelenlétét, további potenciális ügyfeleket szerezhet magának. Az állatorvos keresőnkben való megjelenés növeli annak az esélyét, hogy a kisállat tulajdonosok könnyebben megtalálják Önt.

Az alapadatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím, stb.) megjelentetése keresőnkben teljesen díjmentes, amennyiben a többi hirdetéstől feltűnően elkülönülő, kiemelt hirdetéssel szeretne több érdeklődőt vonzani, arra is lehetőség van oldalainkon.

Figyelmébe ajánljuk azonban a leghatékonyabb hirdetési lehetőséget, egy saját, önálló, tészletes bemutatkozó oldal formájában, amelyhez - igény szerint - akár online időpontfoglalási rendszer is kapcsolódhat, ezzel időt takarít meg, és jelentősen csökkentheti az adminisztrációt.

(A minta oldal megtekintéséhez kattintson ide!)

Szolgáltatásaink tartalmáról, a megrendelés menetéről részletesen az alábbi gombra kattintva tájékozódhat, illetve megrendelését is elküldheti.

Részletes tájékoztató, megrendelés


Ha Ön már szerepel az Állatklinikák.hu oldalain

Ha esetleg megtalálta magát rendszerünkben, mert abban már korábban is szerepelt, kérjük, ellenőrizze az oldalainkon megjelenő adatait, és amennyiben bármilyen pontatlanságot, hiányosságot, vagy eltérést tapasztal, kérjük, szíveskedjen minket mielőbb tájékoztatni, hogy a megfelelő módosítást, vagy kiegészítést elvégezhessük. Az adatok módosításához kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd az ott megjelenő űrlap kitöltésével adja meg a módosult adatokat. Együttműködését előre is köszönjük.

Meglévő adatok módosítása